Get Adobe Flash player
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Inloggen

beste foodgeneralist

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. Het centrale thema 'excelleer in foodmarketing' slaat op het doel om commerciële processen te optimaliseren. Dit omvat (maar blijft niet beperkt tot) het benutten van dynamische spreadsheets om marktkennis op te doen en met anderen te delen.

De doelgroep bestaat uit alle marketeers en managers, die werkzaam zijn bij leveranciers in de foodsector. XLNC kan u mogelijk helpen om zinvoller met bestaande middelen om te gaan.

De keuze om een appel en een ei af te beelden is niet toevallig. Het streven is namelijk om gebruiksvriendelijke oplossingen voor een aantrekkelijke prijs te leveren.

Een prima voorbeeld hiervan is het informatiesysteem Revolt. Dit is ontwikkeld voor alle foodleveranciers, die structureel marktdata inkopen. Hiermee wordt uw marktinformatie toegankelijker voor gebruikers dan doorgaans bij standaardsoftware het geval is.

Als u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inlogt, verschijnen er extra onderdelen in het menu. U kunt een overzicht van het laatste nieuws van diverse websites vinden, dat automatisch wordt bijgewerkt. Dit bespaart u de moeite om elk van deze nieuwsbronnen afzonderlijk te bezoeken.

Op het forum vindt u alle antwoorden op veelgestelde vragen, maar kunt u natuurlijk ook zelf onderwerpen aanmaken en reageren op anderen. Dit hoeft niet over excelleren in foodmarketing te gaan, maar deze rode draad zal ook door het forum lopen.

Er zijn wellicht overeenkomsten tussen vraagstukken binnen uw organisatie en die van andere bezoekers. Dat schept ruimte voor gezamenlijke initiatieven. Doe hier uw voordeel mee door aan te geven, welke specifieke wensen u heeft. Bij voldoende animo kan dit zelfs leiden tot de ontwikkeling van nieuwe modules voor Revolt.